6 månader

6 månader sedan John föddes. Helt otroligt vad tiden går snabbt. Nästan lite skrämmande.

Här hemma har det vart lite matvägran och gnäll från hundarna, mest från Peppe om jag ska vara ärlig. Moa löper. Under höglöpet hade Peppe det jobbigt. Billy hänger mest på peppes gnäll utan att veta varför han gnäller.. Crille fick ut och promenera med dom vid 4-tiden (morgon) någon dag. Då sa han att det blir tik nästa hund ;)

Lammen växer och växer. Det syns lite på tackorna att de börjar bli trött på dom.. Speciellt de som har tvillingar. Snart så kan vi börja flytta lite får.
Under tiden så blir det promenader, cykling och vildawesternlydnad. Det är lydnad med en massa fart och fläng i utan sådär jättemycket planering och struktur. Billy och jag är specialister på det. Vi blir iaf trötta och nöjda efteråt :) Huvudsaken är väl att vi har kul tänker jag. Är väldigt sugen på att gå en kurs med honom nu. Skulle vara bra för mig att komma iväg iaf en gång i veckan. Och så har jag ju en hund med mycket vilja och power som borde visas upp.
Jag kan inte beskriva hur dåligt samvete jag har över hur lite han gjort ett tag nu.. Men samtidigt vet jag att jag kommer kunna ge honom det igen snart. Det blir lättare med John och snart blir det lättare att få barnvakt och vi vill åka iväg för att träna mm.
Peppe är lite lättare så. Han är rätt så nöjd att bara vara med. Lite lek och vardagsträna är allt han begär trots att han är som han är (lite dampig). Det märks att han är lite äldre med.
Jag vill verkligen av hela mitt hjärta satsa på Billy. Vi ska bevisa att en vuxen hund kan! För det vet vi. Inte bara ett vp utan vi siktar högre. Ett vp är ju bara som att öppna en dörr till någonting mycket större :)

Tack för alla fina människor som förgyller mitt liv.

IMG_4785.JPG

IMG_4783.JPG

IMG_4607.JPG

IMG_4781.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s