Fyra veckor

Billy har visat att han är lite halt, eller mer öm, i ett bakben så jag tog in honom till Delsbos veterinärpraktik igår. Gunnar är en helt fantastisk veterinär som jag har fullt förtroende för. Han undersökte Billy och hittade en öm punkt i högra baktassen. Så vi beslöt oss för att ta en röntgenbild. 

Billy är ju helt underbar och klarade av en röntgen utan lugnande. Visst blev han lite stressad till en början men efter några uppmuntrande ord så somnade han nästan under röntgen. Han fick ligga kvar en stund medans Gunnar gick och kollade så plåten blev bra. Då låg han där med stängda ögon och lugna andetag. Min fina vän <3

Plåten blev bra och inga frakturer! Han ordineras INGEN VALLNING i FYRA VECKOR! :( det är en mindre evighet just nu. Han får cykla, lydnadsträna, simma, vattentrampa, promenera mm som vanligt men inget våldsamt kampande, rivstarter, vallning, tävling mm.. Vi som hade så många planer. Men vi får iaf gå kursen som planerat. Men vallsäsongen är NU och bebisen är kvar i magen, så den här sista tiden hade jag tänkt att använda till speciellt vallningen. Men som alltid kommer hundarnas välmående först. Huvudsaken är att han blir bra :) Men jag inser hur skört det är med bara en träningsbar hund.. Är verkligen i behov av en till bc. 

Ta hand om er och era vänner <3 

   
   

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s